MAGIC CIRCUS, HÉT ROTTERDAMS STADSCIRCUS

Rotterdams favoriete circus!

Rotterdam, het circus is in de stad! Voorjaar 2018 startte Magic Circus, het Nederlands Stadscircus haar tournee in Rotterdam. Uiteraard werden diverse Rotterdamse wijken verblijd met de komst van Rotterdams favoriete circus! Magic Circus presenteert elk jaar een gloednieuwe en moderne show; een tikkeltje eigenwijs, een beetje brutaal, maar leuk voor het hele gezin. HOE DAN?! De productie van 2018 schitterde dit voorjaar al in Katendrecht, Capelle a/d IJssel, Prinsenland, Schiebroek, Overschie en Nesselande.

LIEVE ROTTERDAMMERS, in de herfstvakantie zijn we weer terug in Rotjeknor! Wist je dat we in het Jeugdvakantiepaspoort 2018 staan als SUPERBESTEMMING? Jullie wisten natuurlijk al dat we superleuk zijn, maar we zijn er toch wel trots op.

Jeugd Vakantie Paspoort Waardebon voor SUPERBESTEMMING
Je kan je plaats online reserveren door het bestellen van een voucher, al dan niet samen met eventuele andere tickets. Zoals bij alle online reserveringssystemen worden er kosten berekend door de ticketprovider (in dit geval PayLogic) en betalingskosten. Voordeel blijft uiteraard dat u zeker weet dat er een plekje voor je is bij de voorstelling van jouw keuze.

HEEL BELANGRIJK: Je bestelt een voucher dat uitsluitend geldig is in combinatie met de Jeugd Vakantie Paspoort Waardebon. Zonder de Waardebon is het voucher dus niet geldig. Er wordt op de vouchers geen restitutie van boekings- en betalingskosten gegeven. De waardebon kan niet ingewisseld worden bij de Primera verkooppunten, maar uitsluitend aan de circuskassa.

Op de waardebon staat dat deze niet te combineren is met andere acties... maar als jullie niets tegen de Rotterdampas zeggen mogen andere mensen die ook meewillen en geen waardebon hebben gewoon van onze andere acties gebruik maken. Bijvoorbeeld de 50% korting met je Rotterdampas of de online webcoupon code.

HEEMRAADSPLEIN - 19 t/m 21 oktober

Vr   19   oktober   16.00 uur   RESERVEER  
Za   20   oktober   16.00 uur   RESERVEER  
Zo   21   oktober   16.00 uur   RESERVEER  

Duur voorstelling: 100 minuten
Circuskassa opent een uur voor aanvang.

Klik op RESERVEER en koop online of koop bij één van de PRIMERA vestigingen in Nederland
(voorverkoop loopt tot 1,5 uur voor een show) daarna zijn er alleen nog kaarten aan de circuskassa.