Onderbreek de dagelijkse sleur, kom genieten.

Bewoners van zorginstellingen, woonprojecten, verpleeghuizen, eenzame ouderen uit de wijk. Jaarlijks zien we velen van hen bij ons in het Magic Circus genieten. Steeds meer zorglocaties en instellingen weten ons dankzij onze jaarlijkse bezoeken in dezelfde periode te vinden. Voor sommige clienten is het jaarlijkse circusbezoek een uitje waar het hele jaar naar uitgekeken wordt.

Onze tent is rolstoelvriendelijk, maar bij grote groepen is het voor ons handig om ruim van te voren te weten hoeveel rolstoelplaatsen wij vrij moeten houden.

Regelmatig maken wij voorstellingen op maat voor ouderen. Direct op het parkeerterrein of grasveld bij de ouderen voor de deur, of op één van onze reguliere tournee locaties kunnen ouderen genieten van ons unieke stadscircus. Heeft u interesse in een voorstelling op maat? Neem contact met ons op, uiteraard geheel vrijblijvend, we geven u graag meer informatie over de mogelijkheden.

Kijk ook op onze speciale website: www.zorgcircus.nl

In het Magic Circus!

Bij Magic Circus zijn we gek op feesten. Je zou ons zelfs wel feestspecialisten kunnen noemen. Steeds meer mensen weten ons te vinden voor de meest uiteenlopende feesten. 
Compleet met showbezoek, of een aantal acts tijdens het feest. Met of zonder tribune. Catering, een Circus BBQ, extra tenten, je kunt het zo gek niet bedenken!

Onze circustent is dé locatie voor:

  • Bedrijfsfeesten;
  • Verjaardagen;
  • Jubilea;
  • Surprise parties; 
  • als het weer eens tijd is voor een feestje!

Bedrijfsfeest

Heeft u een groot eigen terrein? Dan kunnen we het hele circus zelfs bij uw bedrijf opbouwen! Het voordeel van circus is dat het leuk is voor alle leeftijden. Partners, kinderen en/of kleinkinderen van relaties en medewerkers kunnen mee komen genieten! Ideaal voor bedrijven waar familiewaarden hoog in het vaandel staan.

Surprise Party in het Circus

Wat is er makkelijker dan iemand naar een circus te lokken? Stuur, bijvoorbeeld, opa en oma met de kleinkinderen naar het circus en bezorg hen daar de verrassing van hun leven als blijkt dat het publiek bestaat uit allemaal vrienden en bekenden. 

Maatwerk

Ieder feest is maatwerk, daarom hebben we geen standaardprijzen op onze website staan.
Neem contact met ons op, wij inventariseren uw wensen en doen u een scherp aanbod.
info(@)magic-circus.nl

X

Copyright

Copying this text or image without the permission of the Magic Circus is not allowed. For press info contact magiccircus@cirqommunication.com